Bioslimming

 

Bioslimming bodywrap 60 min.

- Kennismakingsbehandeling €98,-

- Losse behandeling €139,95

- Extra armen of kuiten €22,95

- Extra detox facial €28,95

- Kuurpakket op klant afgestemd prijs informatie in salon.

 

SLANK EN STRAK MET BIOSLIMMING

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 
Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.
 

BIOSLIMMING BEHANDELING

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Het is ideaal als je moeite hebt om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel en een niet optimaal werkend lymfesysteem.

 

Zeer geschikt voor:

- Slappe huid

- Cellulite

- Striae

- Spataders

 

Niet geschikt:

- Bij zwangerschap

- Als je borstvoeding geeft

 

Voor de behandeling:

- Goed scrubben

- Geen bodylotion gebruiken

 

Na de behandeling:

- 4 uur wachten met douchen

Resulaat van een kuur!